Za sve one koji zele da odmore od svakodnevnice , pobjegnu od civilizacije ,da udišu čist vazduh , piju čistu izvorsku vodu i jedu domaću zdravu hranu , koji žele da uživaju u netaknutoj prirodi , odmaraju se u      tišini, apartmani Moj San nude i vise od toga.

Etno kuca “Moj san” smjestena na 1650 m nadmorske visine ,prava je vazdušna banja.

 

Objekat  Moj San se nalazi na ivici prostora nekadašnje civilizacije! Stari katun plemena Pipera (selo Mrke ), nalazi se na vrhu stijene koja se proteže iznad nepreglednih livada , sa istočne i zapadne strane koje ne daju suncu da izađe i zađe nezapaženo.

Objekat ima šest dvokrevetnih soba sa kupatilima , i restoran koji nudi nacionalnu hranu .

 


o neimaru

Sanjajući o životu i porodici , jedne noci te snove ukrasio je još jedan san. Nalazim se na Lukavici, na mjestu gdje ranije nikada nisam bio , na jednoj velikoj stijeni …sanjam savrdak baš tu gdje sam stajao .. ( starinska kuća , koja ide u krug u obliku kupe pokrivena slamom )…

Kad sam ustao ispričao sam majci i rođacima taj neobičan san . Saznao sam da je na toj stijeni kućište, ognjište moga djeda (prije ko zna koliko godina , decenija ..)

San sam sanjao u sred zime kad je na Lukavici bilo nemoguće doći zbog velikog snijega . Prve majske dane sam iskoristio da odem tamo , i odlučio da taj san realizujem .

Želio sam da to postane stvarnost . Počeo sam crtajući kuću iz snova.

Od kruga sam napravio osmougao kako bih lakše radio sa drvetom.

Poslije par godina napornog rada i truda taj san je postao java. Gledao sam u kuću mojih snova, ognjište moga djeda … Neizmjerno sam srećan što sam uspio u realizaciji svoje imaginacije, stoga i apartmani nose simboličan naziv “Moj san”.

 

 

o objektu

Objekat Moj San se nalazi na ivici prostora nekadašnje civilizacije! Stari katun plemena Pipera (selo Mrke ), nalazi se na vrhu stijene koja se proteže iznad nepreglednih livada , sa istočne i zapadne strane koje ne daju suncu da izađe i zađe nezapaženo.

Sa sjeverne strane nalazi se brdo GORNJA LUKAVICA , na trista metara istočno nalazi se NIKŠIN KILJAN (spomenik ), za koji se vjeruje da potiče iz srednjeg vijeka .Tu se nalazi i jedna od najljepših crkava ovoga vremena posvećena proroku Iliji ,gdje se svake godine na Ilin dan održava vašar koji posjeti veliki broj ljudi.

Na pola sata hoda nalazi Se KAPETANOVO JEZERO , a dva sata hoda nalazi se BRNJIČKO /MANITO JEZERO.

Na tri /četiri sata hoda nalaze se tri vrha iznad 2000m nadmorske visine i kanjon MRTVICE .

Objekat je okružen sa velikim brojem izvora, a temperatura vode je 5- 6 stepeni .

Objekat se nalazi u centru ovog prostora, ima pogled na ljepote ovog kraja .

“Moj san” je na 1650 m nadmorske visine ,prava vazdušna banja.

Objekat ima šest dvokrevetnih soba sa kupatilima , i restoran koji nudi nacionalnu hranu .

Za sve one koji zele da odmore od svakodnevnice , pobjegnu od civilizacije ,da udišu čist vazduh , piju čistu izvorsku vodu i jedu domaću zdravu hranu , koji žele da uživaju u netaknutoj prirodi , odmaraju se u      tišini .. DOBRO NAM DOŠLI !!